Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με πρωτοβουλία της αντιφασιστικής κίνησης Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων, σωματείων, συλλογικοτήτων και πολιτών με θέμα την πρόθεση της χρυσής αυγής για πραγματοποίηση πανελλαδικού ‘’φεστιβάλ’’ στην Καλαμάτα .

Μετά από εκτενή συζήτηση εκφράστηκε η κοινή ολοκληρωτική αντίθεση των συμμετεχόντων στη διενέργεια αυτής της εκδήλωσης στην πόλη μας, η οποία στην ουσία αποτελεί σύναξη μίσους με κύριο χαρακτηριστικό την προπαγάνδιση, και όχι μόνο, ρατσιστικών – φασιστικών αντιλήψεων που πηγάζουν από τον ίδιο το χαρακτήρα της χρυσής αυγής. Άλλωστε η επιλογή των ημερομηνιών 3 – 4 Αυγούστου καθόλου τυχαία δεν είναι .



Καλούμε σωματεία , συλλόγους, επαγγελματικές ενώσεις , επιστημονικούς – πολιτιστικούς φορείς, συλλογικότητες της πόλης και του νομού να εκδηλώσουν δημόσια την αντίθεση τους στη μετατροπή της Καλαμάτας σε κέντρο προπαγάνδισης και εφαρμογής ρατσιστικών και φασιστικών αντιλήψεων.



Ζητάμε από το δημοτικό συμβούλιο να πάρει αντίστοιχη απόφαση στην πρώτη συνεδρίαση του .



Καλούμε το λιμενικό ταμείο να μην παραχωρήσει το χώρο.



Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός της Καλαμάτας διαθέτει κρίση και μνήμη και με τη δράση του θα ακυρώσει την φασιστική πρόκληση.



Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου